ماکارونی با قارچ
ماكارونی با قارچ
مواد لازم:
- ماكارونی 400 گرم
- قارچ 300 گرم
- رب گوجه فرنگی يک پنجم تا 2 قاشق غذاخوری
- پياز 1 عدد متوسط
- سيب زمينی 1 عدد بزرگ
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
1- پياز را خلال كنيد و با مقدار كمی روغن تفت دهيد تا طلايی شود.
2- قارچ ها را شسته و بطور عمودی برش بزنيد و به پياز داغ اضافه كنيد و در روغن سرخ نماييد. رب را همراه با نمک و فلفل و آبليمو به آن اضافه كنيد.
3- ماكارونی را همان طور كه در تهيه ماكارونی با گوشت گفته شد آماده كنيد، فقط بجای مايه گوشتی مايه قارچ را لابه لای ماكارونی بريزيد و مانند ماكارونی با گوشت آن را دم كنيد.
نظرات شما عزیزان:
+نوشته شده در سه شنبه 25 دی 1397برچسب:پخت غذا, اشپزی,اسپاگتی با قارچ,ماکارونی با قارچ,روش پخت غذا,روش پخت ماکارانی با قارچ,روش پخت ماکارونی با قارچ,روش پخت پاستا با قارچ,پاستا, ساعت14:40توسط Mr.Ali |